Στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε υποκλίθηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος την Πέμπτη γνώρισε τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Περιστερίου έχασε με 3-0 από το συγκρότημα του Περέιρα στην Κωνσταντινούπολη και σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 του πρώτου ματς, είδε την πορεία της να τερματίζεται στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φερναντάο (7΄, 78΄) και Γκορμπούνοφ (59-αυτογκόλ).

Εν αντιθέσει με το πρώτο ματς ο Γκορμπούνοφ βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και έχει σημαντικό μερίδιο ευθυνης για την ηττα της ομάδας του.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7΄, όταν ο Φερναντάο με προβολή πρόλαβε και τον Λαζαρίδη και την έξοδο του Γκορμπούνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 59΄ ο Λευκορώσος γκολκίπερ του Ατρόμητου έβαλε ένα… σπάνιο αυτογκό, αφού σε παράλληλη μπαλιά του Ερκίν η μπάλα βρήκε στο τακούνι του άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78΄ ο Φερναντάο μετά από εξαιρετική ασίστ του Σεν που μόλις είχε περάσει στο ματς.

Κίτρινες: Κιάερ, Ερκίν, Νάνι, Φερναντάο, Σόουζα – Κυβρακίδης

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Βολκάν, Κιάερ, Σενέρ, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (77΄ Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67΄ Μεϊρέλες), Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67΄ Αλπέρ), Νάνι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Μπίτολο (82΄ Κούρος), Λαζαρίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (62΄ Μπάλας), Πίτου Γκαρσία (62΄ Λε Ταλέκ)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης