Ο Ατρόμητος ηττήθηκε την Κυριακή με 1-0 από την ισραηλινή Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα, στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Το μοναδικό γκολ του ματς σημείωσε ο Λουγκάσι στο 66΄, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Η ελληνική ομάδα είχε πάντως τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 25΄, από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ ο Κοέν έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 45΄ και πάλι ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, υποχρεώνοντας τον Μπάρτκους αυτή τη φορά σε σπουδαία επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπάρτκους είπε «όχι» και στον Τζαβίδα στο 47΄, που ολοκλήρωσε με μονοκόμματο σουτ τη φάση από σέντρα του Τζοβάρα και στο 64΄ ήταν η σειρά του Χαρίση να χάσει ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία, όταν με ατομική ενέργεια έφτασε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι

Να σημειωθεί η επιστροφή του Κώστα Κωτσόπουλου, που πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, μπαίνοντας στο παιχνίδι στη θέση του Τζοβάρα. Ο επόμενος φιλικός για τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (26/7), με αντίπαλο τη Φένλο.

Ο Ατρόμητος έπαιξε με τους Μάριτς (46’ Γιαννιώτης), Μουντές (46’ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (46’ Σουάρεθ), Σταματούλας (46’ Στρούγγης), Αθανασίου (46’ Πομόνης), Έρλινγκμαρκ (46’ Γκονζάλες), Μουνίθ (46’ Χαρίσης), Κούεν (46’ Οικονομίδης), Ροτάριου (46’ Κλωναρίδης), Δαλαμήτρας (46’ Τζαβίδας), Τζοβάρας (78’ Κωτσόπουλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης