Περίπου… δυο μήνες νωρίτερα απ΄ ότι αρχικά υπολογιζόταν, ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο ήρθε στην Ελλάδα και την Τετάρτη (24/6) κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδράδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος ήταν ο 34ος κατηγορούμενος και αναμενόταν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport24.gr προτίμησε από μόνος του να έρθει τώρα, στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου για την Μπελενένσες και να καταθέσει προκειμένου να μην λείψει τον Σεπτέμβριο και να τελειώνει μια και καλή.

Ο Σα Πίντο ήταν κατηγορούμενος με την κατηγορία της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος μετά την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δεχτεί πιέσεις για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η απολογία του 43χρονου προπονητή αναμένεται να αλλάξει πλήρως το χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης καθώς πλέον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις με τον Σα Πίντο να είναι ο τελευταίος εξ αυτών.

Άρα ο ειδικός ανακριτής μπορεί να κλείσει τον φάκελο “εγκληματική οργάνωση” και να τον στείλει στον εισαγγελέα στα τέλη Ιουλίου ή το αργότερο πριν το κλείσιμο των δικαστηρίων τον Αύγουστο και η διαδικασία να τρέξει πιο γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ADVERTISEMENT

Από την πλευρά που ο εισαγγελέας θα πάρει τον φάκελο στα χέρια του θα μπορέσει και αυτός με τη σειρά του να τον στείλει στο συμβούλιο εφετών με τις προτάσεις του για το ποιος εκ των κατηγορούμενων θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη και ποιος όχι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης