Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς για την 17η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Λε Ταλέκ, ενώ οι Βοιωτοί ισοφάρισαν στο 73’ με τον Γιουσούφ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα κατάφερε να σκοράρει. Στο 10ο λεπτό ο Λε Ταλέκ, από τη σέντρα του Λημνιού, με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Ναμάσκο, βάζοντας την ομάδα του στη θέση του οδηγού.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως χρειάστηκαν 39 λεπτά για να βρεθούν με αξιώσεις απέναντι στην εστία του Ατρόμητου. Στο 49`, ο Κουλιμπαλί με μακρινό σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ, αλλά η πίεση των Βοιωτών μεταφράστηκε σε γκολ στο 73`.

Ο Γιουσούφ που είχε μπει ως αλλαγή επτά λεπτά νωρίτερα, με πλασέ ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό, ο οποίος πάντως καρδιοχτύπησε στο 79` όταν είδε τον αμαρκάριστο Λημνιό να χάνει μοναδική ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 73′ Γιουσούφ – 10′ Λε Ταλέκ

Κίτρινες κάρτες:
Καψάσκης – Λε Ταλέκ

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός:
Ναμάσκο, Μουλόπουλος (83′ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66′ Γιουσούφ), Καψάσκης (66′ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80′ Μπρίτο), Πλατέλλας (67′ Τόνσο), Ούμπιντες, Λημνιός (88′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης