Κίνηση ανθρωπιάς από τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρομήτου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 15:57
Κίνηση ανθρωπιάς από τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρομήτου

Με μότο «η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι πάντα το όπλο μας», ο Σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων του Ατρόμητου «FENTAGIN» αγόρασε και μετέφερε στην αυτοδιαχειριζόμενη δομή «Ο Άλλος άνθρωπος» τρόφιμα και προϊόντα.

Με αγάπη για τον συνάνθρωπο και ευαισθησία για όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία των «ευνοημένων», οι φίλαθλοι της ομάδας του Περιστερίου συνέχισαν την κοινωνική δράση τους προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι «FENTAGIN» κάλεσαν όσους θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με την αυτοδιαχειριζόμενη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου «FENTAGIN» αναφέρει:

Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, ο σύνδεσμος επέλεξε -όπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν- να βοηθήσει όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία των "ευνοημένων", όσους δεν έχουν δεδομένο ένα πιάτο φαγητό ή ακόμα και στέγη.

Σε αυτό το πλαίσιο, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, αγοράσαμε και μεταφέραμε στην αυτοδιαχειριζόμενη δομή "Ο Άλλος Άνθρωπος" τρόφιμα και προϊόντα από τη μεγάλη λίστα όσων έχουν ανάγκη καθημερινά.

Όσοι θέλουν είτε να βοηθήσουν, είτε να βρουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη σελίδα "Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους" και να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Να ζήσουν οι οπαδοί.

Η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι πάντα το όπλο μας.

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 16:07