Απόλυτα ευχαριστημένος απ’ την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο για άλλον ένα χρόνο, δήλωσε ο Κρις Κόλμαν, τονίζοντας πως θέλει να δημιουργήσει κάτι νέο και διαφορετικό στην περιστεριώτικη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Ουαλός τεχνικός μίλησε στο «atromitosfc.gr» υπογραμμίζοντας πως θέλει να φτιάξει μία πολύ πιο επιτυχημένη version του Ατρόμητου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόλμαν στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα είναι όλα καλά! Από την πρώτη μέρα που έχουμε έρθει στην ομάδα, έχουμε τρομερή επικοινωνία με όλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προφανώς, στο τέλος σημασία έχουν τα αποτελέσματα και είναι σημαντικό να έχεις θετικά αποτελέσματα, αλλά έξω από το ποδόσφαιρο έχουμε δημιουργήσει πολύ δυνατές σχέσεις. Οπότε, δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα εδώ είναι υπέροχα.

Τώρα ανυπομονούμε να αρχίσουμε κάτι νέο, κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, πάντα με τη συνεργασία των ανθρώπων που βρίσκονται εδώ. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι σπουδαίες και με τις εργασίες που θα γίνουν το καλοκαίρι και στο γήπεδο και στο προπονητικό μας κέντρο θα γίνουν ακόμα πιο ωραία τα πράγματα για μας και για τους παίκτες. Πραγματικά όλοι ανυπομονούμε να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο εδώ στον Ατρόμητο».

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να επιθυμείτε την παραμονή σας στον Ατρόμητο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο σημαντικό από όλα ήταν να διαπιστώσουμε ότι θέλουμε τα ίδια πράγματα. Εγώ, ο βοηθοί μου, ο Κιτ (σ.σ. Σάιμονς) και ο Γιώργος (σ.σ. Κορακάκης), ο Γιάννης (σ.σ. Αγγελόπουλος) και ο πρόεδρος έχουμε τις ίδιες ιδέες. Φυσικά, δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά κανείς δεν είναι δυνατόν να συμφωνεί σε όλα. Ωστόσο, συμφωνούμε στις αρχές και θα έλεγα ότι έχουμε δημιουργικές διαφωνίες.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ήδη έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας για την προετοιμασία, τι παίκτες χρειαζόμαστε και ιδεατά με πόσους θα θέλαμε να δουλέψουμε. Ωστόσο, πρέπει να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη σεζόν και βέβαια ταυτόχρονα μπορούμε να δουλεύουμε το πλάνο μας για την προετοιμασία. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις και τις προϋποθέσεις ώστε να μην έχουμε μια χρονιά όπως αυτή που βιώσαμε φέτος».

-Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεστε στον Ατρόμητο έχετε καταφέρει να χτίσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της ομάδας μας. Ποιο είναι το μήνυμα που έχετε να τους στείλετε;

«Πραγματικά, τους χρειαζόμασταν πολύ και τους χρειαζόμαστε πολύ. Ξέρετε, οι οπαδοί θα είναι εδώ για επόμενα 10, 20 ή 30 χρόνια. Αυτοί θα είναι εδώ πάντα, εμείς θα είμαστε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε μια δυνατή επαφή. Ευτυχώς για μας, μας αποδέχθηκαν και αυτό είναι κρίσιμο, γιατί έμειναν δίπλα στην ομάδα, όταν δεν παίζαμε καλά. Είχαν έρθει στην έδρα του Παναιτωλικού, στον Βόλο και ήταν εκπληκτικοί. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν στιγμή. Όταν παίζουμε εντός έδρας, είναι εκεί και φωνάζουν, κάτι που αποτελεί μεγάλη βοήθεια για μας.

Ελπίζω να αναπτύξουμε αυτή τη δυνατή σχέση, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, με νέα φιλοσοφία και ελπίζουμε να πετύχουμε, γιατί οι οπαδοί μας αξίζουν να έχουν κάτι για το οποίο θα χαίρονται. Τη φετινή σεζόν, για μεγάλο διάστημα, υπήρχε αρνητισμός, καθώς δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Έχουν συνηθίσει σε κάτι διαφορετικό, οπότε εξαρτάται από μας να τους επαναφέρουμε σε αυτή την πραγματικότητα. Πρέπει να χτίσουμε κάτι καλύτερο, να παλεύουμε για κάθε πόντο, να παλεύουμε να είμαστε όλο και ψηλότερα ώστε να κάνουμε τους οπαδούς να αισθάνονται χαρούμενοι για αυτό που βλέπουν».

-Αν και θεωρείται αρκετά πρώιμο, ποιοι είναι οι δικοί σας στόχοι εν όψει της νέας σεζόν;

«Πρέπει να σιγουρευτούμε πρώτα από όλα ότι θα χτίσουμε μια διαφορετική, αλλά πετυχημένη ομάδα. Δεν θα αλλάξουμε τα πάντα στο ρόστερ. Έχουμε ήδη κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Φυσικά, θέλουμε να κάνουμε μερικά πράγματα διαφορετικά, με διαφορετική φιλοσοφία. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι αλλαγές θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Ξέρουμε πλέον ότι κάθε ματς στη Super League είναι πολύ δύσκολο, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Όλα είναι δύσκολα.

Θα προσεγγίζουμε κάθε ματς σαν να είναι το πιο σημαντικό από κάθε άλλο. Θα πρέπει σε κάθε ματς να είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει σε κάθε ματς να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Πρέπει από την αρχή να έχουμε θετική αντίδραση. Αυτό θα το πετύχουμε μέσω της απόδοσής μας, μέσω της σταθερότητας στην απόδοσή μας. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας. Στη Super League μπορεί να νικήσεις και να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Η φιλοσοφία μας πρέπει να είναι ότι είμαστε “εμείς κόντρα σε όλους”. Αν είσαι στο πλευρό μας, είσαι μαζί μας. Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι απέναντί μας. Αυτή πρέπει να είναι η νέα μας φιλοσοφία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης