Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, ολοκληρώθηκε. Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Ναπολεόνι, ο τραυματίας Καραγκούνης και ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου είναι οι:

Σηφάκης, Τσενάμο, Γρομητσάρης, Νάστος, Φυτανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φάμπιο, Αρκούδας, Μπάλλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση μίλησε στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε:

«Δεν θα αλλάξουμε πολλά στο παιχνίδι μας. Δύσκολα θα προσαρμοστούμε πάνω στον αντίπαλο. Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι όπως έχουμε μάθει, άσχετα αν πηγαίνουμε τώρα στη Λεωφόρο μια έδρα πολύ καυτή και με έναν αντίπαλο ο οποίος έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε παντού και όπου βγει. Το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο δεν θα επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες μας, αντίθετα θα τους επηρεάσει θετικά. Το να είναι ο Ατρόμητος αυτή την στιγμή μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και να γεμίζει τη Λεωφόρο είναι πολύ σημαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης