Ο Ρικάρντο Σα Πίντο παρουσιάστηκε ως νέος τεχνικός του Ατρόμητου και δήλωσε ότι στόχος του είναι να οδηγήσει τους Περιστεριώτες στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο. Μετά τον ΟΦΗ αναζητούσα μία μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου με ομάδα που θα έχει μεγαλύτερους στόχους. Αυτό το βρήκα εδώ, στο κλαμπ του Ατρόμητου. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μπούμε στα πλέι οφ και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κλίμα στην ομάδα, είπε: «Διαπίστωσα ότι η ψυχολογία των παικτών δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Είναι λίγο λυπημένοι, αλλά θα προσπαθήσω να το διορθώσω. Ξέρω ότι ο Ατρόμητος έχασε δύο πολύ καλούς παίκτες, τον Παπαδόπουλο και τον Ιγκλέσιας, αλλά υπάρχει ποιότητα κι από τα άλλα παιδιά».

Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν καταλαβαίνω από ονόματα. Θα παίζει όποιος είναι άξιος είτε είναι 16 είτε είναι 30 ετών».

Αναφορικά με τον Παπάζογλου, τον οποίο είχε και πέρσι στον ΟΦΗ, είπε: «Ακόμα δεν ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε, σίγουρα όμως θέλω να τον βοηθήσω περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Αλλά είπαμε, δεν κοιτάζω ονόματα. Θα με πονέσει να τον αφήσω στον πάγκο, αλλά αν πρέπει θα το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, με τη σειρά του ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κ. Παράσχο για την πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας. Φέραμε τον Σα Πίντο, που είχαμε δει τα περυσινά δείγματα γραφής του, γιατί διαπιστώσαμε ότι η ομάδα δεν έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση και χρειαζόταν ένα ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Ελπίζουμε ότι με το πάθος που τον διακρίνει, θα βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η επιλογή έγινε με βάση την πρόοδο της ομάδας, δεν κοιτάζουμε αν είναι Έλληνας ή ξένος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης