Ο Ατρόμητος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (37′, 90+7′, 90+12′) επιβλήθηκε με 3-1 του Πανιωνίου στο Περιστέρι, για την 33η αγωνιστική της Super League, κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην πεντάδα.

Το γκολ της τιμής για τους «κυανέρυθρους», που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη επί του ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα, για να εξασφαλίσουν την παραμονή, το πέτυχε ο Κολοβός (90+15′).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είδε την υπεροχή της να μετουσιώνεται σε γκολ στο 37′, όταν ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποιός νίκησε τον Παπαδόπουλο με δυνατό αριστερό σουτ εκτός περιοχής.

Η συνέχεια ανήκε στον Πανιώνιο που έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως με εκφραστή τον Κολοβό, για να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Πάντως στο 7ο λεπτό και στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναπολεόνι «χτύπησε» και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Περιστεριωτών, οι οποίοι είδαν την εστία τους να παραβιάζεται από τον Κολοβό στο 90+15′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς διεκόπη δύο φορές, λόγω ενός πανό που υπήρχε στις κερκίδες.

Η πρώτη διακοπή σημειώθηκε στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο όταν το πανό κατέβηκε άρχισε εκ νέου το ματς.

Πάντως το συγκεκριμένο πανό έκανε και πάλι την εμφανισή του στο δεύτερο μερος κι έτσι η αναμέτρηση διεκόπη εκ νέου στο 67ο λεπτό.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε μερίδα οπαδών και του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Σπανού, όταν έσπευσε προς το μέρος τους για να τους ζητήσει να κατέβει το πανό και να συνεχιστεί το ματς.

Κίτρινες: Λαζαρίδης, Αγκουαζί – Μητρόπουλος

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας):
Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπρίτο (65΄ Καραμάνος), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο (53΄ Αγκουαζί).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (63΄ Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος (84΄ Καθάριος), Κολοβός, Φούντας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης