Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από την Βοιωτία. Σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Μπρούνο στο 87ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα, έσωσε ο Μίρκοβιτς, ο Μαρκόφσκι από κοντά πλάσαρε και πάλι, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 49′ ο Λεβαδειακός είχε τεράστια ευκαιρία για να πανηγυρίσει. Η σέντρα από τα δεξιά του Μαρκόφσκι για τον Γιακουμάκη, δεν κατέληξε σε γκολ και έφυγε μόλις άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Περιστερίου απάντησε, όταν σουτ του Ουάρντα από τα αριστερά, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Σωτηρίου. Στο 54ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Γιαννούλης από κοντά έκανε την προβολή, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Λιβαδειάς ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 69′ έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Νιάσε βρέθηκε απέναντι στον Μίρκοβιτς πλάσαρε, με τον Σέρβο να σώζει, η μπάλα έφτασε στον Σαβαντόγκο ο οποίος έκανε νέο πλασέ με τον Σάκιτς πάνω στη γραμμή να κρατά το μηδέν για την ομάδα του.

Τελικά, όμως, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει, καθώς στο 87ο λεπτό ο Μπρούνο νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 0-1 (Novasports 5)

Γκολ: 87′ Μπρούνο
52′ δοκάρι ο Ουάρντα

Κίτρινες κάρτες:
Ντιόγκο, Αντιλέχου – Χατζηϊσαΐας, Ουάρντα, Μπρούνο, Καρασαλίδης

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Ανιγκό):
Σωτηρίου, Αντιλέχου (84′ Ζαραδούκας), Φρανσίσκο, Σουμπίνιο, Νιάσε (90’+1′ Καθάριος), Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Ζαβαντογκό, Καραχάλιος (77′ Καλτσάς), Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.

Ατρόμητος (Κάναντι):
Μίρκοβιτς, Μάντσον, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Ούμπιντες (66′ Ντάουντα), Κυβρακίδης (66′ Βασιλακάκης), Ουάρντα (90’+2′ Καρασαλίδης), Σόουζα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης