Στο έμψυχο δυναμικό του Ατρομήτου εντάχθηκε εκ νέου ο Αμρ Ουάρντα, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν κι επισημα την επιστροφή του Αιγύπτιου διεθνούς άσου.
Ο 25χρονος άσος θα αγωνιστεί και πάλι στο «αστέρι» με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει κα οψιόν αγοράς του παίκτη.


Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιόν αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες δηλώσεις του Ουάρντα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague. Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και εγώ τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κόπα Άφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης