Την αντίθεσή τους με την ενδεχόμενη αναβολή των πρωταθλημάτων εξέφρασαν οι πρόεδροι του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και της Skoda Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και της Ξάνθης τονίζουν ότι δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρo να διακόπτεται η αγωνιστική κάθε φορά που συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά και πρέπει επιτέλους οι «μεγάλοι» να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
 

Γιώργος Σπανός, πρόεδρος Ατρομήτου:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο και οποιαδήποτε πράξη βίας. Ως Ατρόμητος είμαστε κατά της αναβολής αγώνων. Θεωρούμε ότι δεν ωφελεί. Οι ομάδες χάνουν τον ρυθμό τους, δεν μπορούν να προγραμματίσουν, ενώ ο κόσμος παύει να ενδιαφέρεται. Θεωρούμε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αντιμετωπιστούν τέτοιες καταστάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήστος Δάρας, πρόεδρος Πανιωνίου:

«Οι πρόεδροι συμφωνήσαμε να δεχτούμε όποια απόφαση λάβει η ΕΠΟ. Είναι σεβαστή, αν και δεν μας συμφέρει αγωνιστικά και οικονομικά. Οι κόντρες μεταξύ των μεγάλων έχουν αντίκτυπο στις υπόλοιπες ομάδες και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγινε επίθεση στον κ. Ζωγράφο, αύριο – μεθαύριο κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να συμβεί σε κάποιον από εμάς. Με δεδομένο ότι δεν έχουμε ούτε τη διάθεση, ούτε τη δυνατότητα να κυκλοφορούμε με μπράβους κι επειδή δεν επιθυμούμε ένα… ποδόσφαιρο μπράβων, καλά θα κάνουν τα βρουν μεταξύ τους»!

Άρης Πιαλόγλου, πρόεδρος Skoda Ξάνθης:

«Αν θέλουν οι “μεγάλοι”, μπορούν να λύσουν το πρόβλημα μέσα σε μία ώρα. Έχετε ακούσει να εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις ομάδες όπως η Ξάνθη ή άλλες του ίδιου διαμετρήματος; Όπως είπα και στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, μαλώνουν τα… βουβάλια και την πληρώνουν τα βατράχια».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης