Με πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας ο οποίος σκόραρε στο 60’ και το 65’ ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό, με ανατροπή, σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 42’ με τον Μπεργκ, ο οποίος πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να ανοίξει το σκορ, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στον αντίποδα ο Ατρόμητος είχε να επιδείξει δύο ευκαιρίες με τα μακρινά σουτ από τους Ούμπιντες και Μπρίτο.

Το 1-0 για το «τριφύλλι» ήρθε στο 42’. Ο Μπεργκ προειδοποίησε στο 38′ με γυριστό σουτ που έφυγε λίγο άουτ και τέσσερα λεπτά μετά πήρε τη μπάλα από κεφαλιά πάσα του Καρέλη και με πλασέ νίκησε τον Τσενάμο. Σε αυτό το σημείο ο Μπεργκ τραυματίστηκε και αποχώρησε, καθώς στον πανηγυρισμό ο Τριανταφυλλόπουλος έπεσε άτσαλα πάνω του, με συνέπεια ο Σουηδός να πάθει τράβηγμα.

Ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος πέτυχε την ολική ανατροπή. Αρχικά στο 54’ ο Καραμάνος έκλεψε τη μπάλα σε γύρισμα του Σίλντενφελντ προς τον Κοτσόλη και αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Το 1-1 έγινε στο 60’, όταν ο Ούμπιντες σέρβιρε και ο Ιγκλέσιας ευστόχησε. Πέντε λεπτά μετά ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Ιγκλέσιας και πάλι, αλλά με το κεφάλι, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» πίεσαν στο τέλος για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει τη νίκη και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2 (Nova 2)

Γκολ: 42′ Μπεργκ – 60′. 65′ Ιγκλέσιας

Κίτρινες κάρτες: Κουτρουμπής – Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69′ Μαρινάκης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Αμπέιντ (66′ Ατζαγκούν), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (45′ Κλωναρίδης), Καρέλης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (83′ Μπάλλας), Δημούτσος (46′ Γκαρσία), Ούμπιντες, Μπρίτο (72′ Φάμπιο), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης