Στο 0-0 έμειναν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 88’ ο Κουτρουμπής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Πολ Κεϊτά.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 17’, όταν ο Ναπολεόνι σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Στιλ απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 23’ με τον Αμπέντ, ενώ 26’ ο Μπουμάλ δεν βρήκε στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική ευκαιρία για τον Ατρόμητο χάθηκε στο 54’, όταν ο Ούμπιδες απείλησε με δυνατό σουτ, αλλά ο Στιλ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Πέτριτς με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 77’ ο νεαρός τερματοφύλακας Μπάρκας απέκρουσε το σουτ του Εβαντζελίστα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το «τριφύλλι» χάθηκε στο 68’ με τον Τελάντερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 78′ το «τριφύλλι» έχασε την τελευταία ευκαιρία του να σκοράρει όταν ο Κλωναρίδης σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 88’ ο Κουτρουμπής χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά και αποβλήθηκε.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-0 (Ote Sport 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Αμπέντ, Μέστο, Κουτρουμπής – Κεϊτά, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης

Κόκκινες κάρτες: 88′ Κουτρουμπής

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Μέστο, Εσιέν (61′ Εβανγκελίστα), Ζέκα, Αμπέντ (84′ Λαγός), Μπουμάλ, Καλτσάς (62′ Κλωναρίδης), Πέτριτς.

Ατρόμητος:
Μπάρκας, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι (89′ Λε Ταλέκ), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85′ Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (73′ Μπρίτο), Κεϊτά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης