Χωρίς νικητή έληξε ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 την Τετάρτη στα Περιβόλια, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς, ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή καθ` όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα έχασε κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσει ν’ ανοίξει το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι στο 65` απείλησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπανανά, όμως το δεξί σουτ που επιχείρησε από πολύ καλή θέση απέκρουσε με τα πόδια ο Κοκκαλάς.

Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πλατανιά να χάσει μοναδική ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Ανγκούλο βγήκε σε θέση τετ-α-τε με τον Μπάρκα μετά από κεφαλιά του Μπάλλα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος στο 82` απείλησε και πάλι, όμως το σουτ του Ναπολεόνι από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοκκαλάς.

Κίτρινες: Στανισάβλιεβιτς, Σελίν, Βάντερσον – Γοδόι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλας, Κουλιμπαλί (46` Μαχαμάτ), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισλιάβιεβιτς (67` Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Γκόμες (79` Πάγκαλος), Αποστολόπουλος.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιδες Γοδόι (67` Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Γκαρσία (73` Ουσέρο), Μπιτόλο, Μπρίτο (88` Φυτανίδης), Ναπολεόνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης