Ο Ατρόμητος πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του στη Super League, καθώς επικράτησε 4-2 της Καλλονής στη Μυτιλήνη για την 29η αγωνιστική. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 2-0 με τους Ματέι (5’) και Ουσέρο (6’), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τους Μανούσο (51’ πεν.) και Αναστασιάδη (57’). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τα γκολ των Μπρίτο (60’) και Λε Ταλέκ (77’). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε δυναμικά στο ματς και προηγήθηκε 2-0 μέσα σε έξι λεπτά. Στο 5’ ο Ματέι με πλασέ από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ, ενώ στην επόμενη φάση ο Μπρίτο πάσαρε στον Ουσέρο, ο οποίος σκόραρε για το 2-0. Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 13’ όμως το τακουνάκι του Κεϊτά πέρασε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλλονή ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει. Αρχικά, στο 50’ ο Μανούσος με κεφαλιά δεν σημάδεψε σωστά, όμως στο επόμενο λεπτό ο Κεϊτά ανέτρεψε τον Γιουκαρή και ο Μανούσος από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1. Στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αναστασιάδης με κεφαλιά πέτυχε το 2-2, ωστόσο στη συνέχεια οι νησιώτες δέχθηκαν δύο γκολ και έχασαν το παιχνίδι.

Στο 60’ ο Μπρίτο με προβολή από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 77’ όλα ο Δαύκος απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ματέι από την περιοχή, όμως ο Λε Ταλέκ σκόραρε με κοντινή προβολή και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Καλλονή – Ατρόμητος 2-4 (Novasports Extra 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 51′ πεν. Μανούσος, 57′ Αναστασιάδης – 5′ Ματέι, 6′ Ουσέρο, 60′ Μπρίτο, 77′ Λε Ταλέκ
77′ δοκάρι ο Ματέι

Κίτρινες κάρτες: Ούκα – Κεϊτά, Σουμπίνιο, Φυτανίδης

Κόκκινες κάρτες:
90′ Φυτανίδης

Καλλονή: Δαύκος, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62′ Ευαγγελιδάκης), Γιούκαρης (78′ Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84′ Γκαμάγκας).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Μπρίτο (84′ Λημνιός), Ουσέρο, Ματέι, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Κεϊτά (64′ Γροντής), Σουμπίνιο (74′ Στόιτσεφ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης