Συνεχίζει με τον Δέλλα ο Ατρόμητος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, 16:22
Συνεχίζει με τον Δέλλα ο Ατρόμητος

Ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου του Ατρομήτου, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε τον Ατρόμητο σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αφου η ομάδα βρισκόταν κοντά στην «επικίνδυνη ζώνη», και κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση, φτάνοντας μέχρι και στην διεκδίκηση μίας θέσης για τα πλέι οφ.

Ο Δέλλας θα συνεχίσει να έχει κοντά του τους συνεργάτες του, Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός προπονητή), Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής) και Γιάννη Αντωνόπουλο (αναλυτής), ενώ σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στον Ατρόμητο. Φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που ήταν η είσοδος στα playoff και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο.

Βρεθήκαμε και φθάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή η προσπάθεια που κάναμε όμως μας δίνει τη δύναμη και την πίστη να σχεδιάσουμε την ομάδα, για μια καινούργια χρονιά πιο παραγωγική από αυτή που ολοκληρώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω μαζί με τους παίκτες, μαζί με το επιτελείο, μαζί με τους φιλάθλους μας να υλοποιήσουμε τους στόχους της νέας σεζόν».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, 16:35