Για τα σενάρια που τον θέλουν για ένα ακόμη καλοκαίρι να είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων, μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αμυντικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του, αλλά και στα πρώτα βήματα της καριέρας του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm 89,4»:

Για το ξεκίνημα από τα Τρίκαλα: «Ήμουν στην ακαδημία του Γιώργου Ιορδανίδη από 7 ετών και 14,5 πήγα στον Ατρόμητο. Είχαμε κάνει κάτι φιλικά και πήγα στον Ατρόμητο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Εθνική όπου έχει περάσει από όλα τα τμήματα: «Αυτό με τιμάει, αφού δούλεψα σκληρά. Από μικρός που ξεκίνησα στον Ατρόμητο είχα πάντα όνειρο να παίξω στην Α’ Εθνική. Είναι τιμή για μένα να είμαι αρχηγός στον Ατρόμητο».

Για τις φιλοδοξίες του: «Σίγουρα, το να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα, να κάνω μεγαλύτερη καριέρα αυτό ήταν το όνειρο μου και δουλεύω σκληρά για να το πετύχω».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και αν έχει το δικαίωμα στο να συμφωνήσει με άλλη ομάδα: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ατρόμητος γιατί είμαι παίκτης της ομάδας. Είμαι από μικρός εκεί, αγαπώ την ομάδα, πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον σύλλογο να δω τι σκέπτεται για μένα, τι έχουν στο μυαλό τους και μετά θα αποφασίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από συλλόγους της Ευρώπης: «Όπως σας είπα και πριν, θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον Ατρόμητο. Έχω ακόμα μισό χρόνο συμβόλαιο, έχω τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια τη φανέλα του Ατρόμητου. Το πιο δίκαιο και ποιο σωστό είναι να μιλήσω πρώτα με την ομάδα μου και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου».

Σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το χειμώνα: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει πάρα πολύ κόσμο, έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα. Σίγουρα από πέρυσι δείχνει να έχει αλλάξει προς το καλύτερο και από ότι δείχνει τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Είναι από τις μεγάλες ομάδες, μαζί με τον Ολυμπιακό, που δεν θα έλεγα όχι».

Για το αν πιστεύει πως έχει την ωριμότητα για το μεγάλο βήμα: «Αν δεν έχεις πίεση και άγχος δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να τα αποφύγεις είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό».

Για το αν του έχει αναφέρει τίποτα ο Βαγγέλης Νάστος για τον ΠΑΟΚ: «O Βαγγέλης μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι όταν έρθει πρόταση και είναι ικανοποιητική να πάω. Να μην το σκεφτώ καν».

Για το αν σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού
: «Είναι μια πρόκληση για μένα το εξωτερικό αλλά για να πας θα πρέπει να έχεις την κατάλληλη ομάδα που θα σου ταιριάζει απόλυτα για να κάνεις το βήμα το παραπάνω, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας στο εξωτερικό».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης