Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε την Τετάρτη ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Παράσχου, χάρη σε γκολ των Φυτανίδη (50΄), Μπρίτο (80΄) επιβλήθηκε στο Περιστέρι του Παναιτωλικού με 2-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς, κατακτώντας έτσι την πρόκριση με δύο νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή του Παναιτωλικού έμοιαζε εκ  προοιμίου πολύ δύσκολη μετά το ματς του Αγρινίου. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει κάτι καλύτερο αφού δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, για να ανοίξει το σκορ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 19΄ από λάθος του Σηφάκη ο Μπόγιοβιτς προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε στη γραμμή και στο 33΄ ο Μπακάκης με βολίδα είδε τον Σηφάκη να “απογειώνεται” και να πραγματοποιεί απίστευτη απόκρουση.

Έτσι, με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου η υπόθεση-πρόκριση τελείωσε οριστικά. Ο Φυτανίδης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Νταλμα στο 75΄ και λίγο αργότερα, στο 80΄, ο Μπρίτο με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι Περιστεριώτες προετοιμάζονται για διπλή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης) στους “8” της διοργάνωσης.

Kίτρινες: Φάμπιo

Aτρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (82΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Μπάλλας, Γεωργίου, Φάμπιο, Ναπολεόνι (74΄ Δημούτσος), Γκαρσια.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μελισσάς, Πασάς (39΄ Σφακιανάκης), Μπακάκης (60΄ Κουτρουμάνος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά, Γοδόι, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (55΄ Μπούντιμιρ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης