Για τον αγώνα του Ατρομήτου κόντρα στον Λεβαδειακό μίλησε την Παρασκευή ο Στάθης Ταυλαρίδης, εκφράζοντας τη σιγουριά του για την ποιότητα της ομάδας του, η οποία, όπως επισήμανε, έχει ανεβεί επίπεδο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στάθη η διακοπή φαίνεται να έχει κάνει καλό στην ομάδα σου…

“Έτσι είναι τις τελευταίες δέκα μέρες δουλέψαμε αρκετά καλά. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα κάναμε αρκετά λάθη. Τα είδαμε στο βίντεο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα, να μην τα επαναλάβουμε γιατί το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα, η οποία δεν έχει δείξει ακόμα για μένα τις πραγματικές της δυνατότητες. Πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Πιστεύεις ότι το γεγονός πως ο Λεβαδειακός έρχεται με υπηρεσιακό προπονητή στον Περιστέρι θα είναι αρνητικό για τους Βοιωτούς;

“Επειδή παίζω και πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, αυτό μπορεί να επιδράσει και θετικά στην ψυχοσύνθεση ενός ποδοσφαιριστή, ενώ άλλες φορές αρνητικά Εμείς θα κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παίξετε φουλ επίθεση;

“Η ομάδα του Ατρόμητου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Το νιώθουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Πλέον μας σέβονται και μας φοβούνται περισσότερο σαν ομάδα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Σήμερα είχατε και μια ενημέρωση από τον ΠΣΑΠ. Τι συμπεράσματα βγάλατε για τα προβλήματα του Έλληνα ποδοσφαιριστή;

“Τα προβλήματα είναι πολλά. Ο ΠΣΑΠ κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα σε καθημερινή βάση. Διεκδικεί όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Πρέπει ο καθένας μας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ΠΣΑΠ και να συμμετέχουμε ενεργά”.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης