Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος -κι όχι μόνο- από τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών.

Εκτός από το σανίδι, ο Κώστας Ευριπιώτης λάτρευε και το ποδόσφαιρο. Αν και είχε γεννηθεί στην Ηλιούπολη, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ατρομήτου και όσοι πήγαιναν στα παιχνίδια της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά και να πιάσουν μαζί του κουβέντα για το Αστέρι κι όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συχνά έδινε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για να βλέπει τα ματς της «Ατρομητάρας του», ενώ ήταν αυτός που είχε τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο προσωπικός φίλος του και για πολλά χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και μία φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας, με το όνομα «Ευριπιώτης» και το «Νο 10».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε! Έδωσες μια μεγάλη μάχη με αξιοπρέπεια! Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος! Χάρισες πολύ γέλιο σε όλη την Ελλάδα και σήμερα όλη η Ελλάδα κλαίει για σένα! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό παλικάρι μου! Θα είμαστε όλοι κοντά σου Κωστή μου, Παλιέ μου, Ατρόμητε μου!».

Και η ΠΑΕ Ατρόμητος δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook το παρακάτω βίντεο ως ύστατο χαίρε στον αγαπημένο ηθοποιό, με το εξής μήνυμα: «Φίλε Κώστα καλό ταξίδι. Ο ύμνος της ομάδας μας θα μας θυμίζει την εξαιρετική προσωπικότητά σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη».

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης