Με τον βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασε» από το Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 1-1 τον Ατρόμητο, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λε Ταλεκ στο 60΄ αλλά στις καθυστερήσεις (90+4΄) ο Κόντε έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στους Ηπειρώτες.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Κορακάκη ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατέβαλαν προσπάθειες για να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του ΠΑΣ.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο ήρθε στο 26΄ με τον Λε Ταλέκ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την λάθος έξοδο του Πασχαλάκη και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα του Κορακάκη συνέχισε να ψάχνει το γκολ αλλά χωρίς επιτυχία, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κράτουσαν παθητική στάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 60′ ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Τόνσο, αλλά ο Λε Ταλεκ πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή προβολή κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Ατρόμητο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό σταματώντας εύκολα τις επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΣ.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε στις καθυστερήσεις (90+4΄) να «σώσει την παρτίδα».

Συγκεκριμένα ο Ακόστα μετά απο σέντρα του Κούτρη πάσαρε στον Κόντε , που σταμάτησε την μπάλα με τον στήθος και με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Κίτρινες:
Κυριακίδης, Λε Ταλέκ – Κούτρης, Λίλα, Τζημόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης):
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Φυτανίδης, Κατράνης, Κυριακίδης, Μπάγκα, Λημνιός (69′ Μπρίτο), Πλατέλλας (87′ Βασιλείου), Τόνσο (73′ Ουμπίντες), Λε Ταλέκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας Σκόνδρας (77′ Βιντάλ), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κούτρης, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος, Ζάιρο (69′ Ναδάλες), Κόντε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης