Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αρθροσκόπηση, στην οποία υπεβλήθη την Τετάρτη ο Εδουάρδο Μπρίτο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα του Ατρομήτου με τη Νίκη Βόλου.

Ο μέσος των «κυανόλευκων» χειρουργήθηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του συλλόγου, κ. Επισκοπάκη, ενώ θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του έμπειρου άσου ήταν εκτός από τα κοντινά του πρόσωπα τόσο ο Γιάννης Αγγελόπουλος, όσο και ο συμπαίκτης του, Πίτου Γκαρσία, οι οποίοι του ευχηθούν γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία σκέφθηκε η επέμβαση αρθροσκόπησης στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Εδουάρδο Μπρίτο από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ατρόμητου Νίκο Πισκοπάκη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής μας θα πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης. Στο Ιατρικό Κέντρο τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν περαστικά ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Πίτου Γκαρσία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης