Στο Περιστέρι διεκόπη το νικηφόρο σερί που «έτρεχε» ο ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Στο 26ο λεπτό ο Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα μετά από μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια, ανοίγοντας το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά, που είχε δοκάρι στο 34′ με τον Σοάρες, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» πήραν τον βαθμό με ωραία κεφαλιά του Κούεν στο 72′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ισοπαλία σταμάτησε το σερί των τεσσάρων συνεχών νικών που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (σ.σ. με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Βόλο, Παναιτωλικό).

Με καλύτερα πατήματα ήταν στον αγωνιστικό χώρο, μετά το 20λεπτο, ο ΠΑΟΚ, και τον Κωνσταντέλια να «ζωγραφίζει» ποικιλοτρόπως για λογαριασμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεγονός που του έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 26’. Ήταν η φάση που ο 19χρονος Έλληνας μέσος βρήκε, με κάθετη πάσα, τον Ολιβέιρα και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να πιστοποιείται για τους «ασπρόμαυρους» με τη βοήθεια του VAR.

Στο 34’ ο Σοάρες, έχοντας τροφοδοτηθεί από τον Κωνσταντέλια, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντέλιας από δημιουργός έγινε εκτελεστής, το σουτ που «έπιασε», όμως, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εξουδετέρωσε ο Γιαννιώτης.

Στο 45’ ο Ατρόμητος απείλησε με τον Φριντζόνσον, ο Κοτάρσκι ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και είδε την προσπάθειά του για να φτάσει στην ισοφάριση να αποδίδει καρπούς στο 72’.

Ο Ροτάριου σημάδεψε με σέντρα τον Κούεν και ο τελευταίος, με εκπληκτική κεφαλιά, παραβίασε την εστία του Κοτάρσκι. Γκολ το οποίο, όπως συνέβη και με το τέρμα του ΠΑΟΚ, κατακυρώθηκε με την υπόδειξη του VAR.

Κίτρινες: Οικονομίδης, Φριντζόνσον, Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας/Κουλιεράκης, Τόμας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (65’ Κούεν), Φριντζόνσον, Ροτάριου (85’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (66’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65’ Κλωναρίδης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76’ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (85’ Ντάντας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (84’ Μουργκ), Ολιβέιρα (76’ Τόμας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης