Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε την Τρίτη ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε αρχικά την απόκτηση του Σλόβένου επιθετικού, Ρόμπερτ Κούρεζ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ γνωστοποίησε παράλληλα την απόκτηση ακόμη δύο νεαρών άσων.

Ο λόγος για τον 19χρονο Σέρβο επιθετικό, Νίκολα Στογιάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την κρητική ΠΑΕ και τον 21χρονο επιθετικό, Νίκο Παμλίδη, ο οποίος προέρχεται από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και δεσμεύτηκε για πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Κούρεζ δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Έχω έρθει με πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί μας περιμένει μία απαιτητική χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από την πλευρά του ο Στογιάνοβιτς επισήμανε: «Είμαι ευχαριστημένος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε την ομάδα ψηλά και είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

Τέλος ο Παμλίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και επίσημα μέλος του Εργοτέλη. Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης