Στην αμυντική του γραμμή ενισχύθηκε ο Εργοτέλης, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Μέγι, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Χουάν Φεράντο, ο οποίος τον είχε παίκτη και πέρυσι, στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας Σερίφ Τιρασπόλ.

Ο 30χρονος Ισπανός αμυντικός, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Χουάν Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο, ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέτις, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά εννέα χρόνια (με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα δανεισμού στην Πόλι Εχίδο το 2002) και πανηγύρισε μαζί της ένα κύπελλο Ισπανίας, το 2005, ενώ αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2005-06.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φόρεσε συνολικά τη φανέλα της ομάδας της Σεβίλης σε 177 παιχνίδια, ενώ στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε και σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων το 2001 και νέων το 2002, ενώ το 2003 ήταν φίναλιστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο νέων. Εφυγε από την Μπέτις το 2010 και στη συνέχεια έπαιξε ένα χρόνο στην Τενερίφη και δύο σεζόν στη βελγική Γάνδη, πριν μετακομίσει πέρυσι στη Μολδαβία.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μέγι δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη, μια ομάδα που μεγαλώνει και μου αρέσει το πρότζεκτ που έχουν οι άνθρωποί της. Επίσης μου αρέσει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, όπως κι εγώ, και αισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης