Η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, αναφορικά με τις καταγγελίες για τη φορολογική ενημερότητα και την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάνοντας λόγο για «επίδοξους δικαστές», οι οποίοι διασπείρουν «ψευδείς πληροφορίες» για την ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή, ελπίζουμε λόγω λανθασμένης ενημέρωσης των επίδοξων «δικαστών», διασπείρονται ψευδείς «πληροφορίες» για την ομάδα μας, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

1. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συμμετείχε σε πρωτάθλημα της Super League δίχως να έχει καταθέσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα (για την γνησιότητα των οποίων φυσικά δεν τίθεται καν θέμα) και πάντα με την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

2. Βεβαίωση οφειλών, έπειτα από σχετική άδεια της ΕΠΟ, χρησιμοποιήθηκε ΜΟΝΟ στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, όταν η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League. Η εν λόγω βεβαίωση κατατέθηκε τότε εν αναμονή της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών, την οποία έκτοτε ακολουθούμε πιστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προς το Δημόσιο είναι ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ μέχρι το τελευταίο ευρώ και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ληξιπρόθεσμη οφειλή.

4. Το διάστημα από 01/07/2013 έως και 30/09/2014 έχει αποδοθεί από την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προς το Δημόσιο συνολικά το ποσό των 1.769,951,93 ευρώ (1.595.558,19 προς την Εφορία και 174.393,74 προς το ΙΚΑ).

Κατόπιν τούτων απαιτούμε, από εκείνους που υποτίθεται ότι έχουν την ευθύνη για την ενημέρωση του κοινού, τα αυτονόητα: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης