Διαφήμιση του ποδοσφαίρου με έξι γκολ και αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων ήταν το παιχνίδι στο Παγκρήτιο στάδιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Καλλονή, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το τελικό 3-3 αφήνει σαφώς περισσότερο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, καθώς δεν πτοήθηκαν από το 0-2 του πρώτου μέρους ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ κι όταν βρέθηκαν να χάνουν εκ νέου, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παίρνοντας έτσι τον βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 12 πόντους (σ.σ. έχουν ένα ματς λιγότερο, που είναι αυτό με τον Πανιώνιο, το οποίο αναβλήθηκε), την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν ακριβώς τους διπλάσιους (24β.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λέσβου, με την οποία έκανε ντεμπούτο ο Βαγγέλης Βλάχος, αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιορέντε στο 45′, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Κεϊτά.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Καλλονή έφτασε πολύ κοντά στο «τρίποντο» μετά από περίπου 2.5 μήνες (εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου), αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και απέσπασε την 9η ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και 6η εκτός έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεοζίνιο που στραβοπάτησε στο 19΄ ξεγέλασε το ρέφερι και πήρε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα (0-1). Στο 39΄ ο Χουάνμα με κεφαλιά έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για άνετο «τρίποντο» της Καλλονής.

Η αποβολή του Γιορέντε με δεύτερη κίτρινη ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου άλλαξε τα δεδομένα το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή και στο 67΄ ξαναμπήκαν στο ματς με το γκολ του Χαντί (1-2).

Ένα λεπτό μετά, μάλιστα, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Χογκ απέτρεψε τα χειρότερα στο λάθος του Αναστασιάδη ο οποίος λίγο έλλειψε να πετύχει αυτογκόλ.

Η ισοφάριση, πάντως, για τους Κρήτες δεν άργησε να έρθει. Στο 73΄ και πάλι ο Χαντί βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (2-2) και στα τελευταία 15 λεπτά το ματς έγινε θρίλερ.

Τελικά, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η ομάδα του Βλάχου πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 85΄ με το πλασέ του Μίνγκα, αλλά στο τρίτο λεπτό τ5ων καθυστερήσεων ο Κοζορώνης με εξαιρετικό φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Κίτρινες: Καζναφέρης, Λουβιόν – Κεϊτά, Χουάνμα, Καλτσάς, Γιορέντε

Κόκκινες: 45΄ Γιορέντε (δεύτερη κίτρινη), 90΄+2 Κεϊτά (δεύτερη κίτρινη)

Eργοτέλης  (Γ.Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Καζναφέρης, Γκέντσογλου, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Μποέ (66΄ Στογιάνοβιτς), Γιουσούφ, Χαντί, Ρέντζας (46΄ Παμλίδης), Χαλκιαδάκης (81΄ Λεονάρντο)

Καλλονή (Β.Βλάχος):
Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (70΄ Μίνγκας), Μανούσος, Χουάνμα (54΄ Ναβάρο), Καμαρά (76΄ Αγρίτης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης