Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι κι επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος αντικαθιστά στον πάγκο του συλλόγου τον Γιάννη Ταουσιάνη.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιάννη Ταουσιάνη για την σημαντική προσφορά του και την πρόοδο της ομάδας επί των ημερών του. Λυπούμαστε που δεν δέχτηκε να παραμείνει ως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ματζουράκης τόνισε τα εξής: «Φεύγω από ομάδες και δεν λέω πολλά, έρχομαι σε ομάδα κι επίσης δεν λέω πολλά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από μια καλή συνεργασία για την επίτευξη αυτού του δύσκολου στόχου».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ταουσιάνης, που αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ηρακλείου έκανε την παρακάτω δήλωση: «Έπειτα από συνάντηση και συζήτηση με την διοίκηση για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, αποφασίσαμε από κοινού τη λύση της συνεργασίας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση της ΠΑΕ, που από το καλοκαίρι με ενέταξε στην οικογένεια του Εργοτέλη και ακόμα περισσότερο που μου έδωσε το “τιμόνι” της ομάδας για εννιά αγωνιστικές σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον Εργοτέλη να υλοποιήσει τους στόχους του, να έχει ευτυχές τέλος ο δύσκολος αγώνας που δίνει και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου, στο ιατρικό επιτελείο, στους φυσικοθεραπευτές-μασέρ, στους φροντιστές, στο προσωπικό και φυσικά στους ποδοσφαιριστές, που όλοι μαζί κάναμε ένα κοινό αγώνα και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης