Από τα πρόσωπα της 1ης αγωνιστικής της Super League που ξεχώρισαν, ήταν αναμφίβολα ο Μπαμ Μπαμ.

Ο 22χρονος επιθετικός έδειξε πτυχές του ταλέντου του και οι διοικούντες τον Εργοτέλη να έχουν κινήσει τις διαδικασίες ελληνοποίησής του, όπως έχει συμβεί με τον Μπρούνο και μάλιστα με το ίδιο (ελληνικό) επίθετο «Χαλκιαδάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου σε συνεργασία με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, εξαρχής αναζητούσαν τον τρόπο, ώστε πέραν της απόκτησης του ποδοσφαιριστή, να μπορέσει να αποκτήσει και την Ελληνική υπηκοότητα, ώστε να μην καλύπτει θέση ξένου.

Μόλις είδαν ότι αυτό είναι εφικτό, ξεκίνησαν τις διαδικασίες και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Μπαμ Μπαμ θα είναι… Χαλκιαδάκης και με τη βούλα.

Ο τρόπος θα είναι ίδιος με του Μπρούνο, δηλαδή η υιοθεσία και μάλιστα από τον ίδιο άνθρωπο, εξ ου και το «Χαλκιαδάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται όμως είναι χρονοβόρες και προς το παρόν ο Μπαμ Μπαμ θα αγωνίζεται ως Βραζιλιάνος, όμως αν όχι τον προσεχή Δεκέμβριο, τότε σίγουρα στους επόμενους μήνες, θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η ελληνοποιησή του.

Άπαντες στον Εργοτέλη πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του γεννημένου στις 19 Μαρτίου 1991 επιθετικού, με τα πρώτα δείγματα γραφής του να τους δικαιώνουν.

Πηγή: sport-fm Κρήτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης