Το αίτημά του προς τη Super League για την αναβολή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος απέστειλε τη Δευτέρα στη διοργανώτρια αρχή ο Εργοτέλης.

Εδώ κι αρκετές ημέρες ήταν γνωστό ότι οι «κιτρινόμαυροι» σκόπευαν να ζητήσουν από το συνεταιρισμό να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών στην τρέχουσα περίοδο, αλλά από την επόμενη σεζόν, καθώς ως γνωστό προβλέπεται η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες και ο υποβιβασμός τεσσάρων μετά τη λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους συλλόγους που μάχονται για την παραμονή, υπάρχουν ομάδες που έχουν κερδίσει εννέα βαθμούς στα χαρτιά, κάτι που σύμφωνα με την πλευρά του Εργοτέλη, αποτελεί αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» με το σκεπτικό αυτό έστειλαν επίσημα σήμερα το αίτημα στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να συζητηθεί στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της 1ης Απριλίου.

Ο Εργοτέλης ζητάει την αναβολή της αναδιάρθρωσης για τη σεζόν 2016-17 και να διεξαχθεί και του χρόνου το πρωτάθλημα με 18 ομάδες. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού τάσσονται υπέρ του αιτήματος του Εργοτέλη και συμφωνούν με τους Κρητικούς που μιλούν για αλλοίωση του αποτελέσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης