Η Τσέλσι είναι έτοιμη να συμφωνήσει με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θεωρείται πλέον το φαβορί για να πάρει τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η λύση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν προχωρά και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Ενρίκε, ο οποίος θέλει να δουλέψει στην Αγγλία.

Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος ταξίδεψε στις αρχές του μήνα στο Λονδίνο, για να εξεταστούν τα περιθώρια συνεργασίας. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» ο Ενρίκε υποσχέθηκε στον Αμερικανό επιχειρηματία πως μπορεί να φέρει μαζί του το καλοκαίρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον 18χρονο σταρ Γκάβι από την Μπαρτσελόνα!

Ο Ενρίκε είναι χωρίς δουλειά από το Δεκέμβριο, όταν αποχώρησε από την εθνική ομάδα της χώρας του, μετά από μια τετραετία, μετά την μέτρια πορεία στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο 52χρονος κόουτς έχει να προπονήσει σύλλογο από το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Με τους «μπλαουγκράνα» είχε πανηγυρίσει μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League.