Στην Super League, με την φανέλα του Ιωνικού αυτή την φορά, επιστρέφει από τη νέα σεζόν ο Ροτζέριο Κονσεϊσάο Ντο Ροζάριο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία των «νεοφώτιστων» και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, με την ΠΑΕ στη συνέχεια ν΄ ανακοινώνει τη μεταγραφή του.

«Ο Τουράμ, που αγωνίζεται ως επιθετικός, γεννήθηκε στο Καϊρού της Βραζιλίας (01/02/1991). Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας, όπου σε 66 συμμετοχές συνολικά σε Super League και Football League, είχε πετύχει 17 γκολ και της Λαμίας τη σεζόν 2019/2020 με 6 γκολ σε 15 παιχνίδια στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον τελευταίο 1.5 χρόνο, αγωνιζόταν στην Τουρκία. Με την φανέλα της Κόνιασπορ είχε 15 συμμετοχές – 1 γκολ, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Τούζλασπορ έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές και 14 γκολ (συν δύο ασίστ). Επίσης κατά το παρελθόν, φόρεσε την φανέλα των: Παραναένσε, Νόβο, Τσαπεκοένσε, Μπαχία, Άρη Λεμεσού, Μοντέ Αζούλ, Απόλλων Λεμεσού».

Ο παίκτης από την πλευρά του δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω, για να αποτελέσω κομμάτι της οικογένειας του Ιωνικού.

Νιώθω πολύ όμορφα και είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω εγώ, είναι να βοηθήσω την ομάδα μέσα από τα γκολ που θα πετύχω. Θέλω να κάνουμε πολλές νίκες και να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον κόσμο μας, γνωρίζω πως βοηθά πολύ την ομάδα με τη δυναμική παρουσία και το μήνυμα που τους στέλνω, είναι ότι θα δώσω και τη ζωή μου μέσα στο γήπεδο για την φανέλα του Ιωνικού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης