Αρνήθηκε την πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή ο Βόλος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, 20:41
Αρνήθηκε την πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή ο Βόλος

Συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Βόλου και του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, χωρίς όμως να επιτευχθεί συμφωνία για την πώληση του ΑΦΜ της ομάδας του Βόλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αν και συζητάει την πώληση του ΑΦΜ δεν συζητάει με τίποτα τη μεταφορά της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Η δήλωσή του:

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ (αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, 20:43