«Δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο όταν μου έγινε η πρόταση από τον Ηρακλή»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 16:26
«Δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο όταν μου έγινε η πρόταση από τον Ηρακλή»
Ενθουσιασμένος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσιας του Ηρακλή δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι μοναδικός του στόχος των «κυανόλευκων» είναι η επιστροφή τους στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος τεχνικος του «γηραιού»:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Μόνο για μια ομάδα σαν τον Ηρακλή θα δεχόμουν να δουλέψω στη Football League. Αν και είχα προτάσεις παλιότερα από ομάδες της Super League, τις οποίες απέρριψα, για τον Ηρακλή δεν το σκέφτηκα δευτερόλεπτο».

Για την εικόνα που έχει από τον σύλλογο: «Έχω δουλέψει με κάποια από τα παιδιά σε άλλες ομάδες. Σήμερα έγινε αρχική γνωριμία, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωριστούμε καλύτερα».

Για τους πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Και σε άλλες ομάδες είχα έμπειρους παίκτες. Άλλα καλά έχει μια νεανική ομάδα και άλλα μια έμπειρη ομάδα. Το πάντρεμα έμπειρων και νέων είναι το ιδανικό για την επίτευξη του κοινού στόχου, ο οποίος για τον Ηρακλή είναι ένας και μοναδικός».

Για τις αλλαγές που χρειάζεται ο Ηρακλής: «Δεν θα το έλεγα αλλαγές, όσο βελτίωση σε ορισμένα κομμάτια. Είναι κάποια κομμάτια που τα είχα δει και τα επιβεβαίωσα στην πρώτη προπόνηση, αλλά και κάποια κομμάτια που έχουν να κάνουν με το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο και τι θα ζητήσω από τους παίκτες».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 16:32