Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» του Ηρακλή με τον Νίκο Παπαδόπουλο η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσής της, αποχαιρέτησε τον πρώην, πλέον, προπονητή της, ευχαριστώντας τον για όσα πρόσφερε στο διάστημα που καθόταν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, αποτελεί εδώ και λίγη ώρα «παρελθόν» από την ομάδα μας, καθώς η απόφασή του για παραίτηση, την οποία έκανε γνωστή σε όλους αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας, ήταν οριστική και αμετάκλητη.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες και τις συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή μας ώστε να αλλάξει απόφαση και να μεταπειστεί να παραμείνει στο τιμόνι του ΗΡΑΚΛΗ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτέλεσε έναν εκ των μακροβιότερων προπονητών που πέρασαν από τον ΗΡΑΚΛΗ, αφού κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 98 αγώνες (πρωταθλήματος και κυπέλλου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανέλαβε τις τύχες του ΗΡΑΚΛΗ στα πλέι οφ ανόδου της FootballLeagueτο 2014, αντικαθιστώντας τον Αργεντινό προπονητή, Γκιγέρμο Όγιος.

Μάλιστα, την επόμενη περίοδο (2014-15), ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο «πρωτεργάτης» της επανόδου του ΗΡΑΚΛΗ στη φυσική του θέση, τη Superleague, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, ενώ κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα μας μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την περίοδο 2015-16 ο ΗΡΑΚΛΗΣ αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία με το Νίκο Παπαδόπουλο να κοουτσάρει σε όλους τους αγώνες.

Τη φετινή περίοδο (2016-17), ο προπονητής μας βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στις πρώτες 5 αγωνιστικές.

Άπαντες στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, για όσα προσέφερε και όσα πέτυχε με την ομάδα μας. Κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει την τεράστια συμβολή του κόουτς στην επάνοδο του ΗΡΑΚΛΗ στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται στο Νίκο Παπαδόπουλο καλή συνέχεια και καλή τύχη σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης