Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία του Δραμινού ρέφερι, κ. Κύζα στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολιτική της ΠΑΕ Ηρακλής είναι να ασχολείται μόνο με την ομάδα μας κι όχι με τους διαιτητές. Η σημερινή (χθεσινή) όμως “εγκληματική” διαιτησία του κ.Κύζα και των βοηθών του, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την έναρξη του πρωταθλήματος γινόμαστε μάρτυρες ενός “εγκλήματος” που συντελείται στις πλάτες της ομάδας μας. Σήμερα, στο γήπεδο της Τούμπας, το «έγκλημα» ολοκληρώθηκε από τον κ.Κύζα και πλέον δηλώνουμε ότι τόσο αυτός, όσο και οι βοηθοί του είναι ανεπιθύμητοι απ΄ την ΠΑΕ Ηρακλής και ζητούμε την εξαίρεσή τους από τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν πιστεύουν κάποιοι ότι τέτοιες διαιτησίες θα μας κάνουν να τα παρατήσουμε, πλανώνται οικτρά.

Ο Ηρακλής θα παλέψει μέχρι τέλους κόντρα σε όλους και σε όλα. Κόντρα σε διαιτησίες σαν τη σημερινή. Κόντρα σε διαιτησίες όπως αυτές με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλως τυχαίως, η αυστηρότητα της βοηθού διαιτητή, καθώς και του «άρχοντα» του σημερινού αγώνα, εξαντλήθηκε σε βάρος της ομάδας μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία ανάλυσης των φάσεων. Αυτές εξάλλου τις είδε όλη η Ελλάδα. Αποκαλύφθηκε όμως για άλλη μία φορά, ποιοί είναι αυτοί που δυναμιτίζουν το κλίμα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και προκαλούν συνειδητά με τη συμπεριφορά τους.

Ως ΠΑΕ Ηρακλής διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τη “σφαγιαστική” διαιτησία τόσο του κ.Κύζα και των βοηθών του, όσο και των διαιτητών των προηγούμενων αναμετρήσεων και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Τέτοιες διαιτησίες, ειδικά σαν τη σημερινή, αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο» καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης