«Καμπάνα» τριών βαθμών στον Ηρακλή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 14:09
«Καμπάνα» τριών βαθμών στον Ηρακλή
Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ λόγω των οφειλών προς τον Πορτουλίδη. Ο «Γηραιός» έχει πλέον προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 1/2 για να εξοφληθεί ο παίκτης και να διαγραφεί η τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 14:11