Για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, τις πιθανότητες του Ηρακλή να παραμείνει στην κατηγορία και την αδειοδότηση μίλησε μεταξύ άλλων ο Σάββας Παντελίδης.

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Είχαμε πολύ άγχος, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν απειληθήκαμε καθόλου. Βρήκαμε από νωρίς διαδρόμους να πατήσουμε την αντίπαλη περιοχή. Χάσαμε, όμως, κάπου την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ακόμα και μετά το γκολ, αγχωθήκαμε. Όμως, με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Το ίδιο και στον κόσμο της ομάδας. Σας το λέω από τώρα, έχουμε διαχωρίσει μέσα στα αποδυτήρια ότι αυτό που μας νοιάζει είναι να σώσουμε την ομάδα στο γήπεδο» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακούω πως γίνονται προσπάθειες για την αδειοδότηση. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό το ζήτημα. Αυτό ακούω. Το τι θα γίνει δεν είναι δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω σε αυτό, θα το έκανα» πρόσθεσε.

«Ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Μισώ την ήττα περισσότερο απ’ όσο χαίρομαι τη νίκη. Η φανέλα είναι βαριά και πρέπει να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας» ανέφερε ακόμη ο προπονητής του Ηρακλή.

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε: «Δεν ήταν το φαβορί να σωθεί ο Ηρακλής. Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά εγώ δεν θα πω ότι είμαστε φαβορί. Βρισκόμαστε συνεχώς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Υπάρχουν ομάδες που, αν ήταν στη θέση μας, θα τα είχαν παρατήσει. Κουράγιο μου δίνει αυτό που βλέπω. Ο Ηρακλής είναι τεράστια ομάδα. Έχουμε καταπληκτικά αποδυτήρια. Το πίστευα και το πιστεύω πως θα παραμείνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης