Παρά τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν έλαβε την άδεια για την περίοδο 2016-17 από την ΕΠΟ, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης παραμένει αισιόδοξος.

Με τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποια είναι η σημασία του να μη χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ξέρω ότι, έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων, και για αυτόν τον λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος. Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

»Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μια χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν. Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν Ηρακλή καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Έμεινε χωρίς αδειοδότηση ο Ηρακλής
,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, 17:14

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης