«Στόχος να ολοκληρώσει τη χρονιά στον Ηρακλή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, 13:16
«Στόχος να ολοκληρώσει τη χρονιά στον Ηρακλή»
Ο μάνατζερ του Απόστολου Βέλλιου, Τάσος Παπαδόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το μέλλον του πελάτη του και τόνισε πως το μυαλό του πελάτη του βρίσκεται αυτή την στιγμή μονάχα στον Ηρακλή.

Διαβάστε όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4:

«Τώρα βρισκόμαστε 1000% στον Ηρακλή. Ήθελε πολύ να γυρίσει στην ομάδα και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Υπάρχει πλάνο και θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς. Ο Βέλλιος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο πατέρας του Τόλη δήλωσε ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά. Είναι ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ και το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η νοοτροπία. Δε σταματά να δουλεύει. Για ομάδες δε θα πω τίποτα. Ο Τόλης ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το συμβόλαιό του είναι διετές.

Ο Βέλλιος αυτή τη στιγμή είναι στον Ηρακλή. Κάθε ομάδα είναι μια εταιρία που αγοράζει και πουλάει. Και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα ντιλ. Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τον Ηρακλή, τότε γιατί όχι; Αυτήν τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε καν. Στόχος είναι μόνο να βοηθήσουμε στον Ηρακλή.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά. Υπάρχουν ομάδες και από το εξωτερικό που τον παρακολουθούν. Το καλοκαίρι είχαμε προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Η ομάδα του Τόλη είναι ο Ηρακλής. Και ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στον Ηρακλή».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, 13:16