Ανακοίνωσε πέντε μετεγγραφές η Καλλονή

Ανακοίνωσε πέντε μετεγγραφές η Καλλονή
Πέντε συνολικά μετεγγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλλονής καθώς γνωστοποίησε την απόκτηση των Αποστόλου, Κωστόπουλου, Ρεπετσά, Ζουλιώτη και Ταΐρη.

Η ανακοίνωση για Αποστόλου

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αποστόλου. Ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Έχει φορέσει την φανέλα της Ζακύνθου και του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση για Κωστόπουλο

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωστόπουλο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1987 και αγωνίζεται ως στόπερ. Έχει περάσει από Παναξιακό, Προοδευτική, Χαιδάρι, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Κόρινθο, Φωκικό, Παναχαϊκή, Λαμία και Αχαρναϊκό.

Η ανακοίνωση για Ρεπετσά

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Ρεπετσά. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου του 1983. Έχει περάσει από Λαμία, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, Βάρδα ΠΑΟ, Θύελλα Πατρών, Πανηλειακό, Παναιτωλικό, Τρίκαλα και Αχαρναϊκό.

Η ανακοίνωση για Ζουλιώτη

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζουλιώτη. Γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1984, ο Δημήτρης Ζουλιώτης που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Παναιτωλικό. Ακολούθησαν ο ΟΦΗ, ο Εθνικός Αστέρας, ο Αιολικός, η Κόρινθος, ο Ηρακλής Ψαχνών, η Νίκη Βόλου και η Λαμία.

Η ανακοίνωση για Ταΐρη

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1989 στην πόλη των Σερρών. Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πανθρακικός, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016, 21:34