Τον Γκι Κάσα Νιαμπούγιου απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια η Καλλονή. Ο 24χρονος αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στη Φινλανδία με τη φανέλα της Ίντερ Τούρκου.

Η ανακοίνωση:

«Η πρώτη μεταγραφή της Καλλονής μας για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι γεγονός. Ο 24χρονος (γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1989) Γάλλος κυνηγός Γκι Κάσα Νιαμπούγιου ήλθε στην Μυτιλήνη και υπέγραψε παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Προκόπη Καρτάλη συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Έτσι υλοποιείται πρωτοβουλία του προέδρου Νίκου Μιχαλάκη για ενίσχυση της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νιαμπούγιου πέρασε με επιτυχία εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ίντερ Τούρκου της Φινλανδίας. Η ομάδα του το 2012 τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Φινλανδίας. Ο Νιαμπούγιου στην πρόσφατη αγωνιστική σεζόν είχε 25 συμμετοχές και πέτυχε 7 γκολ.

Με Ιβοριανή καταγωγή ο Νιαμπούγιου, πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην γαλλική Μαρσέιγ. Την σεζόν 2010-11 έπαιξε στην γαλλική US Orleans. Έχει ύψος 1.84 και ζυγίζει 78 κιλά. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητά του.

Η Καλλονή εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με γνώμονα την ενδυνάμωση του ρόστερ της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης