Αποχωρεί από την Καλλονή ο Καραγεωργίου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, 23:18
Αποχωρεί από την Καλλονή ο Καραγεωργίου
Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Καλλονής με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ολοκληρώθηκε τουλάχιστον εντός έδρας μία προσπάθεια που δεν κατάφερε να υλοποιήσει έναν στόχο. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ενώπιον σας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και για την αποδοχή στο πρόσωπό μου. Έδωσα όλο μου το είναι να μείνει η ομάδα και να εκπροσωπεί αυτόν τον όμορφο τόπο. Έμεινε ένα παιχνίδι. Θα το κάνουμε και μετά ο καθένας θα δει την επόμενη μέρα.

Ο σημερινός ήταν ένας από αυτούς τους αγώνες που σπάνια συναντώ καθώς πέντε ποδοσφαιριστές μου βγήκαν έξω από την ομάδα από χθες. Ο Φαβάλι σήμερα στο ζέσταμα δήλωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και άλλοι παίκτες δήλωσαν άλλα προβλήματα. Παίξαμε με νέα παιδιά ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοπαλία και μία θέση πιο πάνω στον πίνακα. Οι νεαροί παίκτες ανταποκρίθηκαν αλλά είχαν απέναντι μία ισχυρή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά ο αντίπαλος κέρδισε», ανέφερε.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, 23:20