Πεπεισμένος ότι η Καλλονή έχει τα φόντα να παραμείνει στη Super League εμφανίστηκε ο Λεοζίνιο κατά τη σημερινή του βράβευση για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (το σημείωσε στο νικηφόρο ματς επί του Πανιωνίου).

Παράλληλα ο μεσοεπιθετικός του συλλόγου της Μυτιλήνης επισήμανε ότι η ομάδα του θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική, όταν επιστρέψει στη φυσική της έδρα, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Βέροια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό, την οικογένεια μου και όλους τους συμπαίκτες μου χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος εν συνεχεία απάντησε στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Πώς λειτούργησες στη φάση του γκολ; Είδαμε μια περίτεχνη ενέργεια, πέρασες τρεις ποδοσφαιριστές και σούταρες στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του τέρματος;
«Είχα τη δυνατότητα να περάσω από δύο αντιπάλους και να κάνω ένα ωραίο σουτ».

Πώς βλέπεις την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα;
«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πέσαμε στη συνέχεια, αλλά αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύεις πως σ’ αυτήν την ιστορική στιγμή της παρθενικής παρουσίας της Καλλονής στη Super League η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της. Το στόχο της παραμονής στην κατηγορία;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Να παραμείνουμε την Super League και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζετε τη Βέροια. Την εκτίμησή σου γι’ αυτή την αναμέτρηση;

«Η Βέροια έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο επηρεάζει την απόδοση της ομάδας που δεν παίζει στο γήπεδό της; Που δεν έχει τον κόσμο δίπλα της;

«Πιστεύω πως αν είχαμε το γήπεδο θα ήμασταν πιο δυνατοί. Πάντα παίζαμε σε διαφορετικά γήπεδα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα παίξουμε εδώ στην Μυτιλήνη τόσο καλύτερα για εμάς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης