Ο Ηρακλής επέστρεψε στη Super League και γιόρτασε την συμμετοχή του στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας με νίκη. Ο «Γηραιός» σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Καλλονής στη Μυτιλήνη με γκολ που πέτυχε στο 7’ ο Περόνε.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Ηρακλής μπήκε στο γήπεδο με δίψα για την νίκη και μετουσίωσε τον ενθουσιασμό του σε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο τελικά του χάρισε και το «τρίποντο». Στο 7’ μετά από ασίστ του Τσιλιανίδη ο Περόνε έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκόρερ του «Γηραιού» πέντε λεπτά μετά το γκολ θα μπορούσε να σκοράρει για δεύτερη φορά, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χογκ σε τετ-α-τετ. Για την Καλλονή ο Μονούσος στο 19’ και το 40’ ανησύχησε την άμυνα των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή πίεσε για την ισοφάριση, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες ανήκαν στον Ηρακλή. Στο 72’, μετά από λάθος του Κεϊτά ο Κυριακίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ, ενώ επτά λεπτά μετά ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Καλλονή – Ηρακλής 0-1 (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 7′ Περόνε

Κίτρινες κάρτες: Μάρκοβιτς, Κεϊτά – Λάζαρ, Ρομάνο

Κόκκινες κάρτες:

Καλλονή (Θεοδωρίδης):
Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς (53′ Ελλακόπουλος), Κειτά, Κρολ, Κλαντρούμπσκι (77′ Μπουρούς), Μανούσος, Γεωργίου (67′ Σάμπα), Μάρκοβιτς.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Λάζαρ (66′ Πορτουλίδης), Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (60′ Χαντί), Ρομάνο (81′ Ζιαμπάρης), Περόνε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης