Ο Γιώργος Μανούσος απολογήθηκε σήμερα για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε σε έλεγχο αντιντόπινγκ μετά το παιχνίδι της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας την Μυτιλήνης τόνισε ότι είχε ενημερώσει και με έκκληση του φανερά συγκινημένος τόνισε: «Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί».

«Μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου για το θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έχει δηλωθεί η ουσία. Σας παρακαλώ μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», ανέφερε ο Μανούσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απολογία ο γιατρός της ομάδας ο οποίος επωμίστηκε όλη την ευθύνη. Ο παθολόγος κ.Βαρβαγιάννης δήλωσε: «Είναι δική μου παράλειψη. Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη».

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αναμένεται σήμερα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης