Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 στο Αγρίνιο του Πλατανιά, σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 17’ ο Κάπελ.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αφού προειδοποίησε την εστία του Δαύκου άνοιξε το σκορ και πήρε τη νίκη. Στο 6’ ο Ουάρντα με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Δαύκος σταμάτησε την προσπάθεια του Κάπελ.

Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 17′ ο Ουάρντα από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Κάπελ με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ και χάρισε τους βαθμούς στην ομάδα του.

Για την Καλλονή η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 30’ με τον Ελλακόπουλο να αναγκάζει τον Κυριακίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 44’ ο Κάρλσον έκανε ένα πολύ κακό τελείωμα από κοντινή απόσταση. Ενδιάμεσα, ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία με τον Ουάρντα να σκοράρει για το 2-0, όμως το σουτ έφυγε ψηλά άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να βρει ένα ακόμα γκολ, χωρίς να τα καταφέρει. Αρχικά, ο Ουάρντα είδε εκτός θέσης τον Δαύκο και προσπάθησε να τον κρεμάσει από το ύψος της σέντρας αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 48’ ο Κέβιν με σουτ από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια ο Μαρκόφσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δαύκο, ενώ το ίδιο συνέβη και στην προβολή του Κάπελ.

Η Καλλονή έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 65′ όταν ο Μίκιτς έκανε το γύρισμα στον Μανούσο ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το γυριστό σουτ αναγκάζοντας τον Κυριακίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε, καθώς στο 79’ ο Αλεξίγεβιτς με πλασέ στην κίνηση δεν βρήκε στόχο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Μανούσου.

Παναιτωλικός – Καλλονή 1-0 (Novasports 3)

Γκολ: 17’ Κάπελ

Κίτρινες κάρτες:
Μάρκος Πάουλο – Μίκιτς, Αναστασιάδης, Ελλακόπουλος, Τσαμπούρης, Βαλλιός

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (67’ Αλεξίγιεβιτς), Ουάρντα, Βιγιαφάνιες (82′ Βασιλούδης), Κάπελ, Μαρκόβσκι

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου):
Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Γκόλιας, Ελλακόπουλος, Σπυρόπουλος (80′ Νομπρέγκα), Φαβάλι (62’ Γουερέ), Μανούσος, Κάρλσον (46’ Γεωργίου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης