Eπισημοποιήθηκε την Κυριακή η μεταγραφή του Εμιλιάνο Ελλακόπουλου στην Καλλονή, με τον ομογενή εξ Αργεντινής μεσοεπιθετικό να εντάσσεται το δυναμικό της ομάδας της Λέσβου, ως δανεικός από την Ατλέτικο Τίγκρε.

Ο 23χρονος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΛΚ, ενώ αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με την Παλέρμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ Καλλονής:

«Ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος (Emiliano Ellacopulos) είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Καλλονής μας! Ο 23χρονος Αργεντίνος ελληνικής καταγωγής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας και υπέγραψε δανεικός από την Τίγκρε.

Ο Ελλακόπουλος γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ατλέτικο Τίγκρε και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος για πέντε χρόνια με την φανέλα της. Τη φετινή περίοδο πήγε δανεικός στη Ουνιόν Σάντα Φε (Union Santa Fe).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Καλλονής στην Ιταλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στην Παλέρμο σήμερα το απόγευμα.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης