Tην επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Κέρκυρα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ντιόγκο στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», αν και εφόσον φυσικά συμφωνήσει η Βιτόρια, η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στους Φαίακες.

«Ο σύλλογος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουμε τη συνεργασία, αλλά η τελευταία λέξη ανήκει πάντα στη Βιτόρια. Έχω κερδίσει μια θέση στην ομάδα, έχω βάλει ένα γκολ και γενικά θα έλεγα ότι η χρονιά πάει πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή προέρχομαι από έναν τραυματισμό. Ωστόσο, εντός των 15 προσεχών ημερών, θα έχω επιστρέψει 100%. Κι έτσι, θα έχω δύο λόγους για να χαίρομαι» επεσήμανε αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σύζυγός μου είναι έγκυος και ο Έθαν αναμένεται να γεννηθεί εντός του προσεχούς δεκαημέρου. Ανυπομονώ, αλλά εντάξει, το ελέγχω». Όσο για τον λόγο που έχει αποφασίσει να είναι μόνος του στην Κέρκυρα, σημείωσε: «Αποφάσισα να πάω μόνος μου, καθώς, λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι κάπως εύθραυστη και δεν θέλαμε να πάρουμε ρίσκα. Μιλάμε, ωστόσο, κάθε μέρα, μέσω skype ή viber».

Καταλήγοντας ο Ντιόγκο υπογράμμισε: «Αν και η Κέρκυρα είναι ένα, σχετικά, μικρό νησί, υπάρχουν πάντα πράγματα να κάνεις. Και, όταν δεν υπάρχουν, να ανακαλύψεις. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος, οι άνθρωποι φιλικοί, το φαγητό καλό και η ζωή ήσυχη. Και όταν έχεις κι έναν φίλο σαν τον Φάμπιο, το πράγμα γίνεται ακόμη ευκολότερο. Περνάμε πολλές μέρες παρέα και είναι πάντα καλά- σε μια βόλτα, ένα εστιατόριο, μια καφετέρια. Νιώθουμε πλέον μέλη της οικογένειας αυτού του όμορφου νησιού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης